Wednesday, March 31, 2010


NU HAR JAG KÖPT LÄGENHET!!!!!!!!!!!! Kan knappt tro det är sant, men fy f-n vilken budgivning, mina nerver håller inte för sånt. Men jag hade bara bestämt mej, jag SKULLE ha den. Nyrenoverad, nytt kök med rostfri diskmaskin och kyl-frys, nya golv, ja den är fin. Centralt läge, går upp mitt i stan på några minuter.

Tuesday, March 30, 2010




Lite möbler jag spanat in. Två blommiga fåtöljer och en enfärgad soffa, det gillar jag.

Varit på teater ikväll på dotterns gymnasieskola. Kul. Men det var en del interna skämt som vi föräldrar inte förstod riktigt...
Imorgon kan det nog avgöras om jag får lägenheten jag lagt bud på. Mycket saker på gång.

Sunday, March 28, 2010


Lik Svea. Vita katter är så fina. Tråkig händelse med en liten hund som vi fick reda på idag, man fäster sej så otroligt vid sina djur, det finns inget härligare än kärleken från ett djur, den är fullständigt villkorslös.

Sådär glad kan man vara över att det är vår i luften.


Härlig dag igår. Åkte till Malmö med tåget 13.23, härligt med lite större stad att strosa i, köpte lite Lancome-grejor på Kicks, fyndade en tunika på H&M och ett par skor från Jerns, underbara svarta ballerinaskor. Fikade på espresso house, mitt favoritfik. Sen promenerade vi till Slagthuset och åt en buffé som inte var någon matsensation precis, men föreställningen the Producers var jättebra, riktigt proffsig med mycket effekter och fantastiska skådespelare som Claes Malmberg, Kim Solucki, Claes Månsson, Magnus Härenstam med flera. Många skratt och ibland skrattar man för att andra skrattar, t ex satt S jämte mej och skrattade hejdlöst åt många skämt. Tåget hem och S körde från Kristianstad och klockan blev plötsligt över tre eftersom det blev sommartid.

Friday, March 26, 2010


Fredag. Skön känsla i kroppen. Imorgon åker jag, S och G till Malmö, ska först gå lite på stan, S ska titta efter studentklänning. På kvällen ska vi till Slagthuset och se the Producers.

Thursday, March 25, 2010


Ibland får man hantera rätt tunga saker på mitt jobb. Då handlar det om människor som mist någon närstående. Idag ringde en dam som skulle sätta in en minnesannons om sin dotter som dog för fem år sedan, det märkliga var att damens man (och dotterns pappa) skulle begravas på exakt samma dag som dottern gick bort. Hon ville samråda med mej hur hon skulle formulera annonsen och då kan man bara försöka vara empatisk och behjälplig på ett bra sätt. Det kan vara ganska tungt, men känns bra när dom tackar efteråt för att man pratat och lyssnat.

Underbar vårkänsla idag. Dessutom är det våffeldagen, så det blev en våffla till eftermiddagskaffet.
Tittade på jättefin lägenhet i eftermiddag dessutom, kan nog bli spännande det här, jag har nämligen lagt bud redan. Sen kan man såklart inte gå upp hur mycket som helst, vill ju gärna få igen pengarna om det skulle behövas.

Tuesday, March 23, 2010


Trist på jobbet när man skickat alla abonnemangssamtal till ett call-center. Det är alldeles för tyst. Men efter trist arbetsdag gick jag till min egen massör och fick som vanligt väldigt skön rygg- och nackmassage. Köpte med mej lite italiensk mat hem och har precis ätit. Härligt att få lyxa till det ibland.

Monday, March 22, 2010


Har förhoppningsvis varit på sista utbildningsdagen i Malmö idag. Några veckor kvar tills allt kör igång på riktigt. Men jag hoppas jag kan köra igång annat på riktigt istället.

Saturday, March 20, 2010


Skön känsla ikväll, det får man när man jobbat med kroppen i åtta timmar. Har haft massa roliga kroppsbehandlingar, scrubbat, masserat och gjort chokladinpackning och masserat med chokladolja. Varit roligt och tiden har gått fort.

Friday, March 19, 2010


Det var så himla länge sen jag la upp en shoppingbild, fattar inte varför. Men här kommer en, visst är det fin?

Nu är städningen så gott som avklarad, diskmaskinen rensad, tvättmaskinen igång och nu ska jag äta lite ekologisk pizza som blev över från igårkväll. Sen bär det av in i duschen, stryka och sortera kläder och i eftermiddag blir det att handla mat för kvällen som S och hennes kompis M ska tillaga. Skön kväll i soffan framför Let's dance och sen sova sött inför morgondagens jobb. Så ser min lediga dag ut.

Thursday, March 18, 2010


Tittar på lägenheter var och varannan dag nu. Tittade på en i Kristianstad idag, ute vid ishallen, huset var två år gammalt och lägenheten var fräsch och fina material, helkaklat badrum, fin köksinredning, walk-in-closet i sovrummet och inglasad stor balkong, MEN..... läget kändes inte bra, för långt ut och från balkongen var det en utsikt som bestod av ingenting... bara titta rakt på en gräsplätt, kändes faktiskt lite ödsligt. Har däremot anmält mej på en visning nästa vecka för en bostadsrätt i Kristianstad som ligger bättre till och ser fräsch ut på bilderna. Får se om jag åker ner till Lund och kollar på nåt i helgen, skulle faktiskt vilja vara bara hemma, är ledig imorgon, ska sova ut och sen städa och fixa med tvätt, blir nog en hel dag i Ronneby på lördag.

Wednesday, March 17, 2010


Lång dag idag, varit och klippt mej ikväll. Skulle egentligen varit ledig imorgon, men det blev flyttat till fredag och det känns ok. Ledig och ledig... har massor att göra hemma, men jag får åtminstone sova lite längre än till kl 5.

Monday, March 15, 2010


Varit utbildning hela dagen i Kristianstad idag och det var nog nåt av det mest förvirrande jag varit på. Inget ont om dom som höll i det, men inget fungerade och allt blev bara konstigt. Dom sa hur vi skulle göra och sen sa dom nej, så ska ni inte göra och jo... så ska ni göra.... vilket gjorde att i alla fall jag satt och fattade noll.

Vilken underbar bild som start på veckan.

Sunday, March 14, 2010


Idag har det varit en härlig söndag. Jag, J och S gav oss av vid halv elva till Lund. Stannade först till vid hans lägenhet, han lämnade lite grejor där, sen drog vi in till stan, parkerade bilen och letade upp lägenheten jag skulle titta på via hans iphone, det är en fantastisk manick det där. Lägenheten var jättecharmig, verkligen som att flyttas 100 år tillbaka i tiden när man hittade dit, och sånt gillar jag ju. Lite samma stil som jag har i mitt hus, fast detta var ännu äldre. Där var en massa människor och det ska vara en visning till, så den kommer säkert att gå upp i pris. Tyvärr. Sen åkte vi till IKEA och kollade lite, handlade lite smått och åt både middag och fikade där. Efter en kort mellanlandning i J:s lägenhet igen åkte vi hem jag och S.

Saturday, March 13, 2010


Jobbat i Ronneby idag, började kl 12 så jag fick välbehövlig sovmorgon. Blev massager hela dagen, längtar lite efter att få göra ansiktsbehandlingar men jag är såklart jätteglad att jag får jobba. Trevliga tjejer som jobbar där också. Fick en annorlunda komplimang, en kille tyckte vi var som konstnärer när vi masserade ansiktet... det kändes som penslar som målade tyckte han....

Thursday, March 11, 2010


Snart är det påsk

Idag har vi haft vakt på jobbet hela dagen p g a ett hot jag inte vill gå närmare in på.
Tittade på lägenheten i Kristianstad, men den var inget för mej, kändes inte trivsam helt enkelt. Bara att titta vidare. Kändes skönt att köra hem till sitt hus, jag ska ha en lägenhet som känns helt rätt om jag ska ha någon.

Wednesday, March 10, 2010


Mötte W vid tåget i morse, blev så glad, han fick en lång kram. Men dessvärre var han inte helt ok, han och hans fru var på väg ner till Malmö för att han skulle läggas in och opereras. Måtte allt gå bra.
Jag och L var också i Malmö halva dagen, det känns helt ok, hela dagar är för tröttsamma.
Börjar hända lite saker på bostadsfronten, ska titta på en lägenhet i Kristianstad imorgon och en i Lund på söndag. Den i Kristianstad är en hyreslägenhet och egentligen för dyr, men jag ska titta i alla fall. Lägenheten i Lund är en bostadsrätt. Har slängt ut lite krokar på flera ställen, ikväll ringde en kvinna som har en lägenhet ledig på Östermalm i Kristianstad, men hon hade fått jättemånga svar så hon skulle återkomma om jag fick titta på den. Lite spännande är det allt.

Monday, March 08, 2010



Har varit i Malmö idag, utbildning igen. Då går jag upp kl 5, så jag är extremt trött innan jag får dricka lite kaffe på förmiddagen. Satt och halvslumrade innan jag hörde ordet "kaffe" och då piggnade jag till. Dom är trevliga tjejerna från dom andra tidningarna, nu har man träffats några gånger.

Saturday, March 06, 2010


Fick sovmorgon idag, jätteskönt. Började nämligen inte jobba förrän kl 14, helt perfekt. Gjorde massager, först egna och som sista behandling en parmassage. Min första kund var en tjej som jag kände igen från gymnasiet, hon kände igen mej också. Fick jättemycket beröm av henne, blev så glad. Hade hennes man efteråt och han berömde mej också, vilket jobb att ha!!!
Bilden är från Ronneby brunns park.

Friday, March 05, 2010


Vilken fruktansvärd dag. Vi fick inte igång växeln i morse, fick leta länge efter någon som kunde hjälpa oss, när företaget som levererat växel och nytt telefonsystem inte är anträffa på telefon själva vid kundservice.... börjar man undra??? Dagen fortsatte med strul och stress och fy farao vad jobbigt.
S och en kompis är i J:s lägenhet i Lund, dom sover över och ska gå till universitetet imorgon som har öppet hus. J är hos kompisar ikväll. Jag har varit på massage efter jobbet, mycket välbehövlig sådan. Sen gjorde jag lite ärenden och beställde en ekologisk pizza som jag tog med mej hem, har ätit den, supergod och dricker nu lite rödvin. Skönt att få vara helt ensam en sån här kväll.
Imorgon ska jag inte börja jobba förrän kl 14, skönt. Får sova lite.

Thursday, March 04, 2010


Varit i Malmö på InDesign-utbildning. Kändes ok för det var bara en halv dag och jag bad dessutom om att vi skulle få bryta en stund för lite kaffe och bulle, vi som går upp vid 5 för att ta oss dit kan ju inte vänta till 12 med att äta.... det borde dom ju fatta. Sen stannade M och jag vid Ekerödsrasten på hemvägen och åt jättegod pyttipanna. Jobbade bara ett par timmar sen innan det var dags att åka hem. Köpte med mej italiensk mat hem.
Har väl känts lite bättre idag, men det lurar lite... den här ångesten jag känt av. Kollar lägenheter hela tiden, det dyker upp nya då och då, men bara tvåor eller fyror. Hade det dykt upp en fin trea med hyfsad hyra hade jag kanske kunnat slå till. Och sätta lite mer planer i verket.

Wednesday, March 03, 2010


Fy vilken gräslig dag. Så otroligt seg och trött har jag varit. Första dagen med nytt telefonsystem och det har krånglat, och även allt annat känns det som. Vad ska man göra när man känner så? Tyckte bara mitt humör blev sämre och sämre. Och imorgon ska jag gå upp ännu tidigare igen för att åka till Malmö. Usch usch usch. Kan det vara nån slags vårdepression?

Tuesday, March 02, 2010


Sån sötnos

Vaknade av solsken ute, så härligt. Har nu druckit mitt morgonkaffe, tvätt- och diskmaskin är igång, ska börja städa. Hoppas solskenet håller i sig så kan det bli en promenad också idag. Känner fortfarande av min förkylning men det är på bättringsvägen. Har MYCKET att fundera på idag.

Monday, March 01, 2010


Gick upp kvart i fem i morse för att åka till Malmö på utbildning, nytt bokningssystem på gång. Rätt segt, man blir trött av att lyssna en hel dag.
Känner mej lite sliten, mycket jobb på sistone och förkylning i kroppen. Önskade att jag skulle få en ledig helg men i kväll ringde dom från Ronneby brunn och jag blir glad direkt när jag ser att det är dom som ringer och säger ja till att jobba nästan innan dom hinner fråga....
Imorgon ska jag ha en ledig dag!!!! Ska sova hur länge som helst, städa, tvätta, stryka och hinna ta det lite lugnt också. Så otroligt skönt att ha en ledig dag.