Saturday, October 08, 2016

Lördag

Igår fick jag gå hem efter en timme på jobbet, jag mådde verkligen inte bra. Jag hade fått feber. Jag skulle stängt butiken, försökte få tag i extrajobbaren men S som jobbade förmiddag var snäll nog att stanna. Idag har jag varit hos doktorn, jag har luftrörskatarr, det har inte gått till lungorna tack och lov så det blev den berömda hostmedicinen. Har haft den när jag hade lunginflammation för ett antal år sen. Den är riktigt bra men man blir väldigt trött. Jag och E skulle gått på bio ikväll men det fick ställas in, jag orkar inte. Måste försöka bli bra nu.
Jag upptäckte för några år sen att en släkting till en bekant som vi umgicks mycket med när jag var liten bor i min trappa. Vi brukar prata ibland när vi träffas, hon är jättetrevlig. Igår träffade jag hennes syster, dom är i 70-årsåldern, systern flyttade till Paris som ung och jag minns henne mycket väl och att det var så exotiskt när hon kom hem till Sverige, hon var jättesnygg, långt blont hår och livlig och pratade med fransk brytning. Därför var det väldigt roligt att träffa henne idag, hon kom ihåg mig och tyckte jag var mig lik, jag kan väl ha varit 10 år när hon såg mig sist. Haha.... ganska otroligt.

2 comments:

znogge said...

Vilken otur men skönt att det inte satt sig på lungorna. Känner väl igen hostmedicinen sedan barnen var små. Ordentliga grejer som verkligen hjälpte! På vår vårdcentral skriver läkarna nästan aldrig ut hostmedicin...

Krya på dig!

ime said...

Tack!! Hostmedicinen är effektiv men man blir också grymt trött av den.