Saturday, November 26, 2016

Lördag

Det var jättetrevligt igår på julbordet och galan med mina gamla arbetskamrater. Jag sålde ju prenumerationer på dagen så jag var hemma och duschade och gjorde mig fin innan jag gav mig av. Det blev inte dom vida byxorna, när jag tog på spetsblusen, som var vid i modellen, passade det inte ihop, så det fick bli en kort svart kjol istället. Vi träffades utanför Arenan, som faktiskt är jättefin, jag och några stycken av dom gamla trotjänarna. Allt var betalt, vi fick drinkbiljetter och t o m garderoben betald. Det var fint dukat och vi fick platser allra längst fram. Julbord är inte min favorit, jag åt av det kalla, sill, skinka, rostbiff, lax med mera men hoppade faktiskt över det varma. Blev sen gröt och saftsås. Men det var inte maten jag var där för, det var såklart roligt att träffa gamla arbetskamrater men det var ändå showen jag såg fram emot mest och det var riktigt bra. Vi satt precis vid scenen så när dom gick av så highfivade jag dom hahahahaha.... Ace Wilder, Plura, Petra Marklund och Timbuktu. Det är en specialgäst vid varje framträdande i dom olika städerna och hos oss var det alltså Timbuktu. Så bra han är den lille mannen. Det blev riktigt bra tryck när han framträdde, i slutet stod vi upp och dansade och sjöng allihop.
Sen kan man ju konstatera att alla arbetsplatser mer eller mindre har problem. Det fick jag höra igår. Dom hade haft någon förfest innan i tidningens loge men det var inte alla som var välkomna där. Jag tar inte åt mig eftersom jag bara är extrajobbare men jag kan förstå dom andras frustration när man väljer ut någon i ett helt gäng som får följa med och resten inte får reda på det ens.
Nu ska jag gå in och jobba tre timmar idag, T har varit sjuk hela veckan och numera får jag ju jobba helger igen...

2 comments:

znogge said...

Det lät verkligen som en trevlig kväll på alla vis! Julmat är inget för mig men det brukar ändå finnas något så hungrig behöver man inte vara.

Trevlig lördag!

ime said...

Ja det går utmärkt att äta sig mätt på det kalla.
Önskar dig också en trevlig lördag!