Wednesday, September 06, 2017

Onsdag

Har precis läst ut denna boken, Till Sara, sedan bränns allt av Håkan Östlundh. Den var riktigt bra. Historien berättas växlande mellan nutid och med glimtar tillbaka. Väldigt fängslande och oförutsägbar, spännande historia som griper tag i en. Det är inte ofta man hittar såna här guldkorn. Jag lånar alltid på biblioteket men nu har jag köpt en bok jag ska gå och hämta idag, Himlen kan vänta av Lotta Gray. Jag följer ju hennes blogg Vimmelmamman. Hon drabbades av spridd cancer för ett antal år sen men överlevde.
Idag ska jag gå och jobba, igår låg jag faktiskt hela dagen. Har ju fått en förkylning ovanpå det här med ögoninflammation, ögat är bättre idag. Som tur är har jag bara tre timmar idag så det ska jag nog orka. Tycker att jag är sjuk ganska ofta, vet inte om allt hänger ihop, att min energi och ork är ganska låg för tillfället och att jag lättare blir sjuk då. Jag sover mycket när jag känner mig hängig. Tyvärr händer det ju ofta när jag är ledig. Har haft lite kontakt med facket, vår schemaläggning är inte ok som jag misstänkte. Men jag orkar inte ta striden. Inte nu i alla fall. Ska försöka stå ut tills min semester och resa i oktober, försöka ladda upp och bli lite starkare under den sen får jag se när jag kommer tillbaka.

4 comments:

znogge said...

Otrivsel och stress på arbetet påverkar vår psykiska hälsa som i sin tur påverkar vår fysiska. Då blir man lättare mottaglig för virus och annat. Bra att du kontaktat facket men jag förstår att det är tufft att ta striden själv. Hoppas du orkar med dagens arbetspass och att du kryar på dig.

Kram

ime said...

Tack snälla ❤ ja jag misstänker att det faktiskt hänger ihop allting.
Kram

Ingrid said...

Hoppas det gick bra att jobba trots att du inte mår riktigt bra.
Jag blir lite förvånad. Ska du verkligen behöva ta fighten? Är det inte det facket är till för? Men om du ber om hjälp efter din resa så hoppas jag att de ställer upp.
Kram

ime said...

Jo det gick bra att jobba.
Ta fighten menar jag att jag först måste ta upp det och jag har väldigt dålig erfarenhet av detta sen innan. Sen får jag kontakta facket och då vet jag att det blir liv och det finns många sätt att "straffa" någon efter det.
Kram