Wednesday, September 13, 2017

Onsdag

En gammal arbetskamrat från tidningstiden var inne i butiken igår, hennes son har också bott i Japan och hon berättade att en gång när dom var i Tokyo så såg dom en massa folk som var ute och gick med taxar.... då fick dom reda på att man kan hyra en tax och gå ut och gå med! Hahahahaha!! Det tyckte jag var en toppenidé. Hade jag kunnat hyra en hund hade jag kommit ut mycket oftare och gå, mycket roligare när man kan ha en hund med! J förklarade att japaner ofta inte får ha husdjur i sina lägenheter och så är dom borta långa dagar för det mesta. Men dom älskar ju djur lika mycket som andra.
Imorgon har jag bara tre timmars arbetsdag, tidningsjobb på fredag och sen är jag ledig till tisdag nästa vecka. Skönt.
Imorgon åker S och K till Frankfurt, det är ju Frankfurts bilsalong J är på. Företaget han jobbar på visar upp en elmotor. Nu väntar jag på foton på mina barn tillsammans.

4 comments:

znogge said...

Hundägarskapet gör onekligen att man kommer ut på promenader i ur och skur. I vår lilla håla finns det en del dagmattar och daghussar. Till gagn för både hundägaren och personer som vill komma ut på trevliga hundpromenader.

Kram och god torsdag!

ime said...

Ja jag hade ju gärna varit dagmatte men tror inte det är någon bra idé för katternas skull.
Kram och detsamma till dig!

Ingrid said...

Kul idé och säkert lönsamt om det är så svårt att ha hund där. Men jag undrar hur hundarna mår när de hela tiden ska ha nya hundförare. De får säkert massor av kärlek men inre mycket kontinuitet.
Jag var dagmatte där jag bodde förut och det var lite sorgligt att flytta ifrån min bonusvovve.
Kram

ime said...

Det får kanske vara speciellt trygga hundar som man kan hyra!
Jag hade en tidigare pojkvän som hade hund. Jag saknade hunden mest när det tog slut😊
Kram